24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Να ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια»!



Άδωνις Γεωργιάδης: «Να ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια»! (video)


Μια ακόμα δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο Action24 και μίλησε για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην Ελληνική οικονομία και εστίασε στο πλεονέκτημα που δίνει στη χώρα μας η συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Αν δεν ήμασταν στην Ευρώπη, σκεφτείτε τι θα γινόταν τώρα. Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας και ας ανάψουμε ένα κεράκι όταν ανοίξουν οι εκκλησίες σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια, ενάντια στο λαϊκισμό που επικράτησε στην Ελλάδα. Σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη»

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο την συνέντευξη που είχε δώσει σε εκπομπή παλαιότερα όπου στην ερώτηση του παρουσιαστή:
-Θέλω να μου πεις με το χέρι στη καρδιά, το ψέμα που αναγκάστηκες να πεις στη πολιτική. Και μη μου πεις ψέματα οτι δεν χρειάστηκε κάποτε να πεις ψέματα γιατί δεν θα σε πιστέψω.

η απάντηση ήταν:
-Θα φέρω ένα παράδειγμα...Τις πρώτες ημέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος απ' ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου.
Δηλαδή έλεγα "Θα τα καταφέρουμε,μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτε, ενώ ξέραμε όλοι οτι ήταν καταστροφή... αλλά δεν μπορούσες να πας να πεις στο κόσμο, ξέρεις καταστράφηκες... Ήταν δύσκολο.(δείτε το βίντεο εδώ)


Τα συμπεράσματα δικά σας....

Δείτε το video και το στιγμιότυπο μετά το 15:40
ΠΗΓΗ