«Δεν θα επιστρέψουμε στο σημείο που βρισκόμασταν πριν τον κορωναϊό, είναι σίγουρο!»

«Δεν θα επιστρέψουμε στο σημείο που βρισκόμασταν πριν τον κορωναϊό, είναι σίγουρο!» 

 

 

Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος, Τζορτζ Σόρος, αποφάσισε πως θα είναι ο τρίτος, μετά τους Bill Gates και Elon Musk, ο οποίος θα παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό συχνότερα από ότι στο παρελθόν, εκθειάζοντας την «ευκαιρία» που… δίνει ο κορωναϊός.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα με το χαρακτηριστικό όνομα «παγκόσμιο συνδικάτο», ο Σόρος παρουσιάζεται ως επαναστάτης που θέλει να έρθει η αλλαγή, ξαναφτιάχνοντας την παγκόσμια κοινωνία και αξιοποιώντας την «επαναστατική στιγμή», όπως ονομάζει την ιστορία με τον κορωναϊό.
Ας παραθέσουμε τι δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον δημοσιογράφο, Gregor Peter Schmitz:
«Ακόμα και πριν το χτύπημα του κορωνοϊού, είχα αντιληφθεί πως βρισκόμαστε σε μία επαναστατική-ιστορική στιγμή, στην οποία ό,τι ήταν απίθανο ή ακόμα και αδιανόητο υπό φυσιολογικές συνθήκες, πλέον όχι μόνο έχει γίνει πιθανό, αλλά, ενδεχομένως, απολύτως αναγκαίο. Και τότε ήρθε ο Covid-19, ο οποίος αναστάτωσε πλήρως τις ζωές των ανθρώπων, απαιτώντας από αυτούς μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά», υπογραμμίζει ο Σόρος,  κάνοντας λόγο για… απροσδόκητο γεγονός, για ανάγκη εμβολίου, συγκρίνοντας τον κορωναϊό με φονικές ασθένειες του παρελθόντος, την ώρα που, βάσει στοιχείων, είναι μεν υπαρκτός αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί φονική πανδημία.


«Δεν θα επιστρέψουμε στο σημείο που βρισκόμασταν πριν τον κορωνοϊό. Αυτό είναι σίγουρο! Αλλά είναι το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο. Όλα τα άλλα παίζονται. Δεν νομίζω πως κάποιος ξέρει πως θα εξελιχθεί ο καπιταλισμός», τόνισε μεταξύ άλλων.
Όχι δεν μιλά ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά ο Τζορτζ Σόρρος, ο οποίος, όπως οι έτεροι «σύντροφοι« της παγκοσμιοποίησης προωθούν την εγκαθίδρυση παγκόσμιας αριστερόστροφης κυβέρνησης, με μία ολιγαρχία να κυβερνά τις μάζες και στην κορυφή να έχει έναν ηγέτη.
Το σημαντικότερο στο παρόν άρθρο είναι πως και ο Σόρος παραδέχεται πως η κρίση με τον κορωναϊό δίνει την ευκαιρία να αλλάξει η παγκόσμια κοινωνία, κάτι που πριν το ξέσπασμα της ασθένειας ήταν αδύνατο.
Σε άλλα σημεία ο παγκοσμιοποιητής κάνει αναφορά στον Τραμπ, τον οποίο χαρακτηρίζει «δικτάτορα», ανησυχεί για την διαμάχη ΗΠΑ-Κίνας, η οποία θα μπορούσε να οδηγηθεί στο πεδίο της μάχης, αλλά και για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.